Blog

Onderwerp

Onderwerp

Onderwerp


Budget metamorfose: de Badkamer

Stel je hebt een huis gekocht met een foeilelijke badkamer en je hebt geen geld voor een nieuwe badkamer. Of je woont in een huis met een gedateerde badkamer en je wilt je huis op een zo aantrekkelijk mogelijke manier verkopen. Hoe kun je dan je badkamer een moderne look geven met een beperkt budget? We nemen je mee in ons project: 

Lees meer »

3. De Bagua

Met de Bagua kunnen we de verschillende energieën onderzoeken die uit de 8 windstreken naar een huis (of een kamer, een tuin, een stad, of zelfs een bureau) toe stromen.

Lees meer »

2. Het ontstaan van de 5 Elementen

We spoelen een heel stuk terug in de tijd. We gaan zover terug dat er nog geen tijd bestond. En ook geen materie, geen ruimte, geen universum ... Er was helemaal niets en toch had dat 'niets’ de potentie van álles in zich.  We noemen dit 'niets’ook wel het Al, het Pleroma of het Oerlicht. In China wordt deze energie Wuji genoemd...

Lees meer »

1: Wat is Feng Shui?

Je bent vast wel eens op een plek geweest waar je zo snel mogelijk weer weg wilde. Enongetwijfeld ken je ook het gevoel je ergens meteen thuis te voelen. Dit is het gevolg van dereactie van je lichaam op subtiele negatieve of positieve energieën die in de omgevingaanwezig zijn.

Lees meer »