Even voorstellen ...

Wie zijn wij?

We stellen ons graag even aan je voor: wij zijn Petra en Marith, moeder en dochter en we runnen samen LDV Living.

Petra is een creatieve, vrolijke duizendpoot. Volgens haar Duitse oma ‘eine Lebenskünstlerin’, het mooiste compliment wat ze ooit kreeg. Ze leest en studeert graag en nog liever handwerkt of ontwerpt ze.

Helaas is ze veel te lang blijven hangen in een niet passende baan in de zorg, waardoor ze drie keer een (bijna) burn-out kreeg. Hoewel ze zichzelf het grootste cadeau gaf wat ze zichzelf kon geven -namelijk vrije tijd-, liep ze met twee dagen werken nog steeds op haar tenen en had ze de rust thuis hard nodig om weer op te laden. Rust in haar interieur werd heel belangrijk.

Interieur is altijd een passie van haar geweest en het feit dat ze bijna geen geld had was geen belemmering, maar wekte juist haar creativiteit op. Het geeft haar zoveel energie als ze een idee met beperkte middelen toch tot uitvoer weet te brengen!

LDV Living (voorheen Droom Interieur) bestaat al meer dan vijftien jaar en ze is heel dankbaar dat ze een paar jaar geleden de mogelijkheid kreeg haar vaste baan achter zich te laten en zich volledig op het  creatief oplossen van interieurproblemen te richten.

Marith is een lieve mamma van twee heerlijke mannetjes. Naast LDV Living heeft ze een vaste baan in de keukenbranche. Een druk leven, maar als het even mogelijk is gaan ze samen naar de kennismakingsgesprekken; twee horen en zien meer dan één. Op de gezellige wekelijkse vergadering bespreken ze de lopende interieuradviezen en is het Marith die Petra afremt en bijstuurt als die te ver doorslaat in het creatieve proces. Samen tillen ze het woonadvies naar een hoger niveau!

Een interieuradvies wordt pas afgeleverd als beiden voor de volle 100% ervan overtuigd zijn dat het ontwerp en advies de beste oplossing is voor de klant, voor jou dus.