Verkoopstyling

De meeste huizenkopers besluiten binnen 1 minuut of ze een woning willen kopen of niet. Dit gebeurt vaak onbewust en puur op gevoel. Het is daarom ontzettend belangrijk om veel aandacht te besteden aan de eerste indruk.

 

Verkoopstyling is maatwerk, in sommige gevallen is een lik verf hier en daar voldoende. In andere gevallen kan het nodig zijn om een andere indeling te maken of te kijken naar het neerzetten van een andere stijl. We kijken graag met je mee hoe je je huis het beste verkoopklaar maakt. Hiervoor komen we graag bij je langs.

 

Hoe gaan we te werk?

De bezichtiging van je woning zal ongeveer 1,5  uur in beslag nemen. In deze tijd overleggen we met jou welke ruimtes wat aandacht nodig hebben. We overleggen met jou wat je zelf kunt of wilt (laten) uitvoeren, hoeveel budget er is voor restyling, wat er aan bestaande meubels/muren/vloer/plafond mag veranderen en of er eventueel nieuwe meubels mogen komen en op welke manier dat laatste dan het beste kan gebeuren. Ook maken we een aantal foto's als geheugensteuntje voor onszelf. Daarna gaan we op kantoor de makkelijkste en goedkoopste oplossingen voor je zoeken die een zo optimaal mogelijk resultaat geven.

 

Onze bevindingen zullen we per kamer in een duidelijk overzicht zetten met de benodigde informatie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een plattegrond met een andere indeling, het geven van kleuradvies met kleurnummers, hoeveelheid en soort verf, het adviseren over de aanschaf van eventuele (goedkope) accessoires, een vloerkleed, gordijnen etc., met links naar de bijbehorende websites. Indien nodig laten we een voorbeeld zien van het resultaat van de aanpassing.

 

Afleveren van het advies

We hebben 3 werkdagen nodig om het advies uit te werken. Je ontvangt dit advies per mail als PDF.

 

Betaling

De prijs van Verkoopstyling advies is € 295,-  per woning van maximaal 120 m2. Voor een groter pand maken we een offerte op maat. Je hebt 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken.

Zie voor meer informatie de pagina Prijzen

Geschilderde open haard

Andere indeling en ruimte scheppen met horizontale strepen