Interieuradvies Uitgebreid

 

Interieuradvies Uitgebreid is een woonadvies met interieurontwerp waarbij we ervoor zorgen dat de ruimte er prachtig uit komt te zien, de kamer optimaal benut wordt voor jouw wensen en er een fijne, positieve energie kan stromen. Uniek aan onze manier van werken is de presentatie van ons interieurontwerp aan de hand van een maquette waardoor je een heel goed beeld krijgt van het eindresultaat. Om je te laten zien welke sfeer we bedoelen maken we een moodboard. We houden rekening met de meubels en accessoires die je wilt behouden en geven advies over de kleur, de maat en de plaatsing van meubels en accessoires die je nog kunt aanschaffen. We zorgen voor een evenwichtige kleurtoepassing welke we uitwerken in een kleuradvies met kleurenpaspoort. Van de belangrijkste kleur(en) maken we een handgeschilderde verfstaal, zodat je die bij verschillende soorten licht kunt beoordelen.  Het uiteindelijke interieurontwerp komen we persoonlijk toelichten bij jou thuis*.

 

Hoe gaan we te werk?

 

1. Kennismakingsgesprek

Ons interieuradvies begint altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle problemen en wensen van de ruimte te bespreken. Het liefst in de ruimte waar het om gaat, maar we kunnen ook ontwerpen aan de hand van een bouwtekening.

We hebben een portfolio bij ons met verschillende woonstijlen en kijken samen met jou wat wel en wat niet aanspreekt. Als je akkoord bent dat we een interieurontwerp voor je mogen maken, nemen we een aantal foto's van de ruimte en nemen we de maten op. Het is handig als je zelf een plattegrond hebt, maar geen noodzaak.

2. Uitwerking

We willen graag het steuntje in de rug zijn, zonder het proces volledig over te nemen. Dat wil zeggen dat we advies uit brengen en dat je daarna zelf aan de slag gaat. Meubels, raambekleding en vloerbedekking welke je graag wilt behouden nemen we mee in ons ontwerp. De uitwerking van het woonadvies duurt ongeveer 3 weken. We nemen deze tijd omdat een ontwerp tijd nodig heeft om te 'rijpen'. In die tijd maken we voor je:

  • Een plattegrond van de ruimte met ingetekende meubels
  • Een maquette op schaal 1:50 of 1:30
  • Een moodboard om de beoogde sfeer weer te geven
  • Een kleurenpaspoort met verfstalen en indien van toepassing behang- of andere stalen.
  • 1 of meer handgeschilderde kleurstalen.
  • Een korte visietekst waarin we onze keuzes uitleggen en advies uitbrengen over aan te schaffen meubels en verlichting.

3. Afleveren van het woonadvies

We komen het interieuradvies persoonlijk afleveren* en uitgebreid toelichten. In de visietekst kun je alles nog eens teruglezen. Mochten er later nog vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.

 

4. Betaling

De prijs van een Interieuradvies Uitgebreid is € 695,- per ruimte met een afmeting van maximaal 50 m2. Voor een grotere ruimte maken we een offerte op maat. Bij het interieuradvies vind je ook de factuur. Je hebt 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken.

 

Zie voor meer informatie de pagina Prijzen

Wil je dat wij ook meubels en verlichting voor je uitzoeken kijk dan op de pagina Interieuradvies Compleet.

 

* Woon je verder weg dan 50 kilometer of gaat het om een pand dat we niet kunnen bezichtigen, dan kunnen we het overleg telefonisch en/of online doen en sturen we het interieuradvies inclusief maquette per post naar je toe.