Even voorstellen ...

Wij, Petra en Marith, zijn de creatieve breinen achter LDV Living. We zijn moeder en dochter en zijn al van jongs af aan bezig met ons interieur. Met de paplepel ingegoten, want ook oma en overgrootoma waren continue aan het verven, behangen en schuiven met de meubels. 

 

Ondanks dat ik - Petra - alleen maar creatief bezig was, koos ik voor een baan in de zorg. Dat dat totaal niet bij mij paste was me al meteen duidelijk. Toch heb ik bijna 30 jaar in het ziekenhuis gewerkt. In mijn vrije tijd behaalde ik het diploma reportagefotograaf op de Fotovakschool en volgde ik de cursussen Interieurarchitectuur, Feng Shui en workshops op het gebied van energetische clearing. Ik puzzel graag met interieurs; ruimte zoeken waar die ontbreekt, de kracht zoeken van een ruimte, het geheel weer logisch maken.

Ik - Marith - volgde gelukkig wel meteen mijn hart en behaalde mijn diploma Interieuradviseur. Daarnaast deed ik ervaring op in een bekende woonwinkel. Mijn grote droom was een winkeltje in woonaccessoires. Deze droom realiseerden we samen in het prachtige oude centrum van Geertruidenberg. Het interieur van ons winkeltje ontwierpen en bouwden we samen helemaal zelf. Stiekem vonden we dat het allerleukst! Superleuk om alles te bedenken en op te zetten, maar eenmaal open kwamen we er al snel achter dat we liever ontwerpen dan verkopen. Na de verkoop van het pand werd alles even op een laag pitje gezet. Het begon echter al weer snel te kriebelen. Wij willen ontwerpen en mensen laten genieten van hun huis!

Wat wij belangrijk vinden is dat het jóuw huis moet worden en niet een kant en klaar interieur van de woonwinkel en ook niet een inrichting omdat die nu toevallig mode is. Daarom bespreken we aan de hand van een portfolioboek jullie smaken.  We zorgen dat al jullie wensen - voor zover mogelijk is - in het interieurontwerp verwerkt worden. Wij zijn geheel onafhankelijk en snappen het als je die mooie kast van oma wilt behouden of spullen op marktplaats wilt gaan zoeken. We willen het zetje in de rug zijn, zodat je het verder zelf kunt. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, of om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek.