Wil jij een fantastisch huis waar je volledig jezelf kunt zijn, waar je kunt opladen en ruimte hebt voor hobby's, visite of wat je maar wilt? Vind jij het belangrijk dat je interieur naast fraai ook functioneel is en een logische indeling heeft? Wil je een persoonlijk interieur dat een afspiegeling is van je karakter, leefstijl, interesses en smaak?

 

En lukt dat je op de een of andere manier niet? Is je huis nog steeds niet dat mooie, gezellige, praktische huis wat je voor ogen hebt? En zie je door de bomen het bos niet meer door alle keuzes die er zijn?

Jouw huis, jouw levensgeluk!

Onze missie

Wij doen niets liever dan jou helpen om je interieurproblemen te tackelen. Want als jij blij bent met je huis maakt dat de wereld weer een stukje mooier! Dus helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes qua kleur, meubelplaatsing en materiaalkeuze, zodat je interieur één geheel wordt en alle functies herbergt die jij graag in de ruimte wilt terugzien. Wij zijn van mening dat fijn wonen niets met budget te maken heeft; het maakt ons dus niet uit of je je huis wilt inrichten met meubels van Marktplaats of met duur design. Wij geven persoonlijk woonadvies voor iedere stijl en elke portemonnee en we houden onze prijzen bewust laag.

 

Wat we je bieden

1. Persoonlijk interieuradvies met Maquette

We maken met jou een afspraak op locatie. Het liefst in de ruimte waar je advies voor vraagt, maar we kunnen ook werken aan de hand van een plattegrond of bouwtekening. We bespreken je wensen, je smaak, je budget en je levensstijl. Vervolgens maken wij een mooi, praktisch, ruimtelijk én energiek ontwerp voor je, wat helemaal bij jou past. Om je een goed beeld te geven van het eindresultaat presenteren we ons ontwerp onder andere in de vorm van een maquette

2. Gratis templates

Wil je liever zelf aan de slag met de indeling van je woonkamer? Download dan onze gratis templates. Knip de meubeltjes uit en ga hier lekker mee schuiven op je plattegrond.

3. DIY boek: De complete gids om zelf je woonkamer te restylen

Heb je iets meer hulp nodig en vind je een persoonlijk interieuradvies een stap te ver, te prijzig of ga je liever zelf aan de slag? We hebben voor jou een boek geschreven waarmee je helemaal zelf een ontwerp voor jouw woonkamer kunt maken . Met een compleet stappenplan, precies zoals wij het zelf ook zouden aanpakken. Als E-book en als hardcover beschikbaar.

4. Verkoopstyling

Wil je je huis snel en succesvol verkopen en mist het op dit moment de benodigde sfeer of uitstraling? De eerste indruk is beslist het belangrijkste. Wij komen graag bij je langs om je van advies te voorzien over wat jij het beste kunt doen om jouw huis veel aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

5. Feng Shui

Is jouw huis helemaal naar je smaak ingericht maar voel je je er nog steeds niet fijn?  Ontvlucht jij je huis telkens weer? Of spelen er langdurig problemen in je leven die je niet opgelost krijgt?

Dan is het interessant om eens te kijken naar de energie in je huis. Alles is energie, dus ook je huis, je meubels en je accessoires. Alle levende wezens communiceren voortdurend met hun omgeving. En misschien heb je het niet altijd in de gaten, jij doet dat onbewust ook!

Je kunt de energie in je huis vergelijken met de energie die door je eigen lichaam stroomt. En zoals elk orgaan een eigen energie heeft,, zo geldt dat ook voor de ruimtes in je huis. Als die energieën in evenwicht zijn voel je je er fijn. Maar als er bepaalde energieën zwak zijn of juist overheersen kunnen deze een negatieve invloed hebben op je leven.

Feng Shui kunnen we inzetten om de energie in huis weer in evenwicht te brengen. Zodat de energie bijdraagt aan jouw geluk, rijkdom en gezondheid. 

6. Handgemaakte sierkussens

Al je meubels en accessoires zenden energie. Een handgemaakt product, wat met plezier en aandacht is gemaakt, zal de positieve energie in huis versterken. LDV Living verkoopt op kleine schaal zelfontworpen, met liefde gemaakte sierkussens. Ook verkopen we breipatronen, zodat je lekker zelf aan de slag kunt gaan.

Enkele reacties van klanten

We zijn superblij met het woonadvies!

*

We zijn er helemaal happy mee en genieten er elke dag van, nogmaals bedankt!

*

Iedereen is enthousiast over deze echte metamorfose!!!!

*

Dit gaat mij zoveel rust brengen!

*

Hierbij wat foto's van het fantastische resultaat van jullie adviezen.

We hebben bijna alles uitgevoerd. Vooral het behang was ontzettend spannend!

*