Extra opties bij woonadvies

Meubelplan

Bij het interieuradvies geven we -indien van toepassing- een algemeen meubel advies. We tekenen in de plattegrond meubels in zoals wij ze het meest geschikt vinden voor het interieurplan. Bijvoorbeeld: We adviseren om een hoekbank te kopen van ca. 300 x 260 cm in de kleur Greige. We voegen hiervoor een kleuren- of stofstaal toe bij het kleurenpaspoort. We laten je bewust zelf een bank uitzoeken omdat jij er lekker op moet zitten en jij het model mooi moet vinden. Als je het écht niet aandurft om zelf beslissingen te nemen bieden we de mogelijkheid aan om voor jou meubels te gaan uitzoeken. We werken dat uit in een Meubelplan  bestaande uit een plattegrond/fotocollage met een bijbehorend Excel bestand met daarop prijzen, websites e.d. Je betaald hiervoor een meerprijs.

Verlichtingsplan

Bij het interieuradvies geven we een algemeen verlichtingsadvies. We tekenen in de plattegrond verlichting in zoals wij het het meest logisch en mooi vinden in het interieurplan. Bijvoorbeeld:  We adviseren je om een hanglamp te kopen boven de eettafel van 60 cm. doorsnede, in de kleur zwart. We doen dit bewust omdat jij de lamp mooi moet vinden. Als je het écht niet aandurft om zelf beslissingen te nemen bieden we de mogelijkheid aan om voor jou verlichting te gaan uitzoeken. We werken dat uit in een verlichtingsplan  bestaande uit een plattegrond/fotocollage met een bijbehorend Excel bestand met daarop prijzen, websites e.d. Je betaald hiervoor een meerprijs.

Visietekst

We lichten ons interieurontwerp mondeling toe. Je kunt dit gesprek eventueel opnemen of zelf aantekeningen maken. Wil je het interieuradvies toch graag uitgebreid schriftelijk uitgewerkt hebben dan bieden we die mogelijkheid in de vorm van een Visietekst tegen een meerprijs aan. 

 

Voorbeelden

 

Excel bestand

Meubelplan

Verlichtingsplan

Visietekst