Kleuradvies

Waaruit bestaat ons kleuradvies?           

Kennismakingsgesprek

Als je ons inhuurt voor een kleuradvies komen we bij je langs om de ruimte waar het om gaat te bekijken en je wensen en smaak te bespreken. Tijdens deze afspraak bepalen we de kleuren van meubels, vloer en stoffering die aanwezig zijn en blijven in het interieur. Omdat bij een kleuradvies meestal ook vragen rijzen omtrent de inrichting, bepalen we de prijs van het kleuradvies aan de hand van de wensen. Na het gratis kennismakingsgesprek ontvang je van ons een offerte via de mail. Na jouw goedkeuring hiervan gaan we voor je aan  de slag.

Uitwerking van het kleuradvies

Het uiteindelijke kleuradvies ontvang je per post. Afhankelijk van je wensen ontvang je een Kleurenpaspoort met kleurstalen en/of behang- en stofstalen en een Visietekst.

Indien van toepassing ontvang je een 2D overzicht van de ruimte waarop aangegeven staat welke muur welke kleur krijgt, eventueel aangevuld met een klein styling advies (zie kennismakingsgesprek).

Wat ontvang je bij ons kleuradvies?

Een kleurenpaspoort met kleurstalen en kleurnummers. Indien van toepassing behang- en/of stofstalen.

Een visietekst met uitleg

Wanneer het een uitgebreider kleuradvies betreft ontvang je een 2D plattegrond met daarop ingetekend welke kleur op welke plek toegepast wordt. Indien van toepassing een klein styling advies.