Interieuradvies

Kennismakingsgesprek

Ons interieuradvies begint met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis om alle problemen en wensen van de ruimte te bespreken. We hebben een portfolio bij ons met verschillende woonstijlen en kijken samen met jou wat wel en wat niet aanspreekt. We willen graag het steuntje in de rug zijn, zonder het proces volledig over te nemen. Dat wil zeggen dat we advies uit brengen en dat je daarna zelf aan de slag gaat. Meubels, raam- en vloerbekleding welke je graag wilt behouden nemen we mee in ons ontwerp. Als je akkoord bent dat we een interieurontwerp voor je mogen maken, nemen we een aantal foto's van de ruimte en nemen we de maten op. Het is handig als je zelf een plattegrond hebt, maar geen noodzaak. Ook maken we een nieuwe afspraak om het plan te presenteren. Wij hebben ongeveer 3 weken nodig om alles te bedenken en uit te werken.

N.b. Wij kunnen ook werken vanaf een bouwtekening, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning.

Presentatie van het interieurontwerp

Wat uniek is aan onze manier van werken is de presentatie van ons advies aan de hand van een Maquette. Dit geeft namelijk een zeer goede weergave van het uiteindelijke resultaat.  Voorbeelden hiervan zie je in ons portfolio. Om de sfeer die we beogen goed weer te geven maken we een Moodboard. Daarnaast krijg je van ons een duidelijk kleuradvies van muren, meubels etc. in een handig Kleurenpaspoort.

Het complete advies lichten we mondeling toe. Dit gesprek kun je eventueel opnemen om het later nog eens rustig te beluisteren. De uitvoering van het project regel je zelf. Bijvoorbeeld het verven van de muren, het regelen van een stukadoor etc. Qua meubels, vloerkleden, verlichting etc. geven wij een algemeen advies, bijvoorbeeld : wij adviseren een ronde teakhouten salontafel van 100 cm. doorsnede en je gaat zelf een tafel zoeken en aanschaffen die je mooi vindt.

 

Wat ontvang je bij ons woonadvies?                          

Maquette 1:50 van de in te richten ruimte

Een kleurenpaspoort met kleurstalen en kleurnummers, indien van toepassing stofstalen en/of behangstalen

Een plattegrond met ingetekende meubels schaal 1:50 met handige liniaal

Een moodboard om de beoogde sfeer weer  te geven

Meubel- en verlichtingsplan

Als je het écht niet aandurft om zelf beslissingen te nemen bieden we de mogelijkheid aan om voor jou meubels en/of verlichting te gaan uitzoeken. We werken dat uit in een Meubelplan en/of een Verlichtingsplan bestaande uit een plattegrond/fotocollage met een bijbehorend Excel bestand met daarop prijzen, websites e.d. Je betaald hiervoor een meerprijs.

Visietekst

Wil je de toelichting op het interieuradvies graag uitgebreid schriftelijk uitgewerkt hebben in de vorm van een Visietekst, dan bieden we die mogelijkheid tegen een meerprijs aan.