Interieuradvies Klein

Een Klein Interieuradvies is een kleuradvies waarbij we tevens kijken of er verbeterpunten zijn in de rest van het interieur.     Dit woonadvies wordt uitgevoerd in 2D, in de vorm van een ingekleurde Plattegrond met meubels  en wandaanzichten, een Kleurenpaspoort en een Visietekst. We sturen het woonadvies naar je toe per post.

 

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek

Ons interieuradvies begint altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle problemen en wensen van de ruimte te bespreken. Het liefst in de ruimte waar het om gaat, maar we kunnen ook ontwerpen aan de hand van een bouwtekening.

We hebben een portfolio bij ons met verschillende woonstijlen en kijken samen met jou wat wel en wat niet aanspreekt. We willen graag het steuntje in de rug zijn, zonder het proces volledig over te nemen. Dat wil zeggen dat we advies uit brengen en dat je daarna zelf aan de slag gaat. Meubels, raam- en vloerbekleding welke je graag wilt behouden nemen we mee in ons ontwerp. Als je akkoord bent dat we een interieurontwerp voor je mogen maken, nemen we een aantal foto's van de ruimte en nemen we de maten op. Het is handig als je zelf een plattegrond hebt, maar geen noodzaak.

2. Uitwerking

De uitwerking van het woonadvies duurt ongeveer 3 weken. We nemen deze tijd omdat een ontwerp tijd nodig heeft om te 'rijpen'. In die tijd maken we voor je:

  • Een plattegrond van de ruimte met wandaanzichten. Hierop geven we ook de plaats van de meubels aan.
  • Een kleurenpaspoort met verfstalen en indien van toepassing behang- of andere stalen.
  • Een korte visietekst waarin we onze keuzes uitleggen.

3. Afleveren van het woonadvies

We sturen het woonadvies per post naar je op. We hopen dat alles duidelijk is. Als je nog vragen hebt kun je ons uiteraard mailen.

4. Betaling

De prijs van een Klein Interieuradvies is € 250,- per ruimte met een afmeting van maximaal 50 m2. Voor een grotere ruimte maken we een offerte op maat. Bij het opgestuurde interieuradvies vind je ook de factuur. Je hebt 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken.

Zie voor meer informatie de pagina PRIJZEN

Wil je liever een uitgebreider woonadvies kijk dan op de pagina's Interieuradvies Standaard en Interieuradvies Uitgebreid